Droom jij al een lange tijd van je eigen kledinglijn? – EXQUIS'

My Cart

Close

Droom jij al een lange tijd van je eigen kledinglijn?

Posted on July 06 2020

Droom jij al een lange tijd van je eigen kledinglijn?

Er zijn ontzettend veel mensen die er van dromen om hun eigen kleding lijn op te zetten. Nu is het voor veel jonge ondernemers alleen lastig om te beginnen. Waar zou je namelijk jouw streetwear moeten verkopen? Wij van Exquis bieden de mode ontwerpers met passie de mogelijkheid om zelf hun eerste collectie herenkleding op te zetten. Door onze website zal ook jij in staat zijn om je kleding aan de man te brengen. Tijd om je wat meer te laten zien over de mogelijkheden die wij van Exquis je te bieden hebben!

 

Maak kennis met ons bedrijf
Goed, wie zijn wij van eigenlijk? Op dit moment zijn wij al ruim 6 jaar actief als het aankomt op het ontwerpen en ontwikkelen van diverse soorten heren kledinglijnen. Wat begon als een idee op school is uitgegroeid tot een volwaardig platform voor alle andere toekomstige modeontwerpers. Ons team heeft als doel om de wereld van streetwear kleding helemaal om te gooien. Dankzij onze passie in combinatie met onze lange ervaring zijn wij in staat om de meest unieke collecties op poten te zetten.


Eigen herenkleding lijn starten
Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat kun je nu verwachten van het opzetten van je eigen collectie aan herenkleding? Ondanks het feit dat we nog een lange weg te gaan hebben zijn wij van plan om de concurrentie aan te gaan met de grotere bedrijven. Door in te spelen op social media en door de juiste influencers te contacteren kan ook jij jouw herenkleding optimaal laten ontwikkelen.


Tips voor het ontwerpen van herenkleding
Wil je zelf een collectie van streetwear ontwerpen dan kan je alle tips en tricks gebruiken die je maar kunt krijgen. De belangrijkste tip is om duidelijk voor ogen te hebben wat je graag wilt maken. Het beste is om een kenmerkende uitstraling te hebben. Dit is namelijk wat de bekende merken als Off White en Daily Paper ook hebben. Met een herkenbare uitstraling weet je zeker dat iedereen jouw kleding kan herkennen. Een goed logo is natuurlijk van cruciaal belang om hiervoor te kunnen zorgen.


Daarnaast is het handig om in te spelen op bepaalde trends. Hier moet je denken aan de kleuren of patronen, maar ook aan de pasvorm. Wat is er op dit moment nu echt in trek? En waar zit de klant op te wachten? Door hier op te letten zal ook jij in staat zijn om binnen no time unieke herenkleding te make, mits je bereid bent om er genoeg tijd in te stoppen. Een ding is namelijk zeker, een eigen collectie aan streetwear opzetten is namelijk hard werken. Gelukkig kan je met passie voor mode la een heel eind komen.